المقادير
فرخه مقطعه الي 8 اجزاء او قطع
بصل مبشور حوالي بصلتين كبار
علبه زبادي
توابل كمون وفلفل اسود
جزر مبشور حوالي جزرتين
فلفل اخضر مقطع قطع صغيره......ملعقتين خل.....بقدونس للتزيين
عصير2 حبات من البرتقال
الطريقه
1/نحضر قطع الفراخ ونقوم بتتبيلها وها هي الخلطه او التتبيله
بصله مفرومه+علبه الزبادي+ملعقتين خل+توابل وملح
2/نقوم بتتبيل قطع الفراخ وتترك في الثلاجه لمده من 3الي4 ساعات
3/نحضر صينيه قلي ونضع فيها نصف 3/4 كوب زيت ونقوم بتسخينه وبعد ذلك نضع فيه قطع الفراخ
ونقوم بتحميريها جيدا
4/نضع في نفس الصنييه التي تم تحمير قطع الفراخ فيها بتحمير البصل والفلفل الي ان ياخذ اللون الدهبي الفاتح وبعد ذلك نضع الجزر المبشور ونقوه بتقليبه مع البصل والفلفل لمده دقيقتين تقريبا الي
ان يذبل الجزر ونضع قليل من التوابل والملح
5/ نضع قطع الفراخ في الصنيه علي تلك الخلطه وكل ذلك وهيه بردو الصينيه علي النار
وبعد ذلك نضع علي الفراخ والخلطه عصير البرتقال ونتركها علي نار هادئه لمده حوالي من 10الي15 دقيقه
ويتم غرفها في طبق كبير وتزين بالبقدونس حسب الرغبه
وبالهنا والشفا[i][b][center]